De Dierenspeciaalzaak van jouw huisdier

0481-465040

Alles over katten

De kat is één van de oudste huisdieren van de mens. De levensverwachting van een kat ligt ongeveer tussen de 10 en 16 jaar. Dit is overigens te vergelijken met andere katachtigen. Een kat kunt u vanaf 10 jaar als bejaard beschouwen. Raskatten hebben een levensverwachting van 10 tot 13 jaar. Dit komt mede door aangeboren ziekten die bij raskatten vaker voorkomen ten gevolge van een hoge inteeltfactor. Natuurlijk zijn er katten die ouder worden. De oudste Nederlandse kat is 28 jaar geworden en de oudste kat ter wereld zelfs 38 jaar en 1 dag.

Voeding:

Wij van dierenspeciaalzaak de bok willen het beste voor uw kat. Wij zijn gespecialiseerd in voeding voor de kat en beschikken dan ook over verschillende merken voeding voor elke levensfase van uw kat, voor katten met gevoelige darmen tot de kieskeurige kat. Ook beschikken we over voeding voor katten met nier- en hartfalen en voor katten met blaasgruis voor zowel struviet of oxsulaat klachten.

Ons assortiment voor de kat:

  • manden
  • vachtverzorging
  • kattenbakken
  • krabpalen
  • speelgoed
  • snoepjes

 

Dierenapotheek:

Wij hebben middelen tegen vlooien, teken en wormen. Ook tegen andere kwaaltjes als haarballen, diarree en stress bent u bij ons op het juiste adres

Wil je nou nog meer hier informatie? Hier hebben wij wat bestanden over hoe jij het best je huisdier kan verzorgen:

De aanschaf van een kat

Vlooienbestrijding bij katten

sproeigedrag en onzindelijkheid bij katten

Kat