De Dierenspeciaalzaak van jouw huisdier

0481-465040

Wie zijn wij

Advies en Service
Welkom op de website van Dierenspeciaalzaak De Bok, de dierenspeciaalzaak voor uw huisdier in Bemmel en omstreken. Bij ons staan goed advies en een goede service voorop. Onze medewerkers volgen dan ook constant nieuwe cursussen en workshops zodat wij u altijd een deskundig advies kunnen blijven geven. Wij zullen er dan ook altijd alles aan doen om te zorgen dat u als tevreden klant bij ons de winkel uitgaat.

Een begrip in de omgeving
Onze dierenspeciaalzaak in Bemmel bestaat inmiddels al 30 jaar. Eerst op de Pollenbrink later op de promonade in de Dorpsstraat. In de loop van de jaren heeft onze dierenspeciaalzaak zijn plek veroverd en is een begrip geworden in Bemmel en omstreken. We doen ons uiterste best om dat zo te houden.

Assortiment
Wij hebben een compleet assortiment voor uw huisdier of het nu een hond, kat, cavia, konijn e.d. betreft, ook zijn wij gespecialiseerd op het gebied van hengelsport. Alles voor de hengelsport vindt u terug in onze dierenspeciaalzaak, van een hengel tot een haakje en van lokvoer tot voerkorf. In samenwerking met de hengelsportvereniging uit de buurt verzorgen wij ook met enige regelmaat jeugd vis cursussen. Wij sponsoren ook de wedstrijden van hengelsportverenigingen in de buurt.

Kennis delen
Met deze website willen we u kennis laten maken met onze dierenwinkel. Daarnaast willen we enige kennis over uw huisdier met u delen. 

Vragen?
Veel plezier met het bekijken van onze website. Kijkt u ook een op onze Facebook pagina. Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon, mail of kom eens kijken in de winkel. Dan kunnen we uw vraag over uw huisdier persoonlijk bespreken.